divendres, 11 de gener del 2013

Mundial Handbol 2013



Aquest divendres, és a dir avui divendres 11 de gener,  arrenca el Mundial d'handbol.  Granollers, amb llarga tradició en aquest esport, n'és una de les seus i acollirà els partits de la primera fase del Grup A. Seleccions tan potents com França o Alemanya jugaran, els pròxims dies, a la capital vallesana.






Els operaris treballaven contra rellotge aquest matí. Al Palau d'Esports de Granollers està gairebé tot a punt perquè comenci el Mundial d'handbol. La pista està correcta, ahir va passar una última prova que ho confirma. També està llesta la sala de premsa, amb cabuda per a dos-cents periodistes d'una seixantena de mitjans d'arreu del món, i la sala de conferències. 


Dissabte comença la competició, i amb dos plats forts, perquè debuten la campiona vigent,França, i també Alemanya. Totes dues són clares aspirants al títol. Això s'ha notat en el ritme de venda d'entrades. Per a la jornada inaugural ja s'han venut 3.000 de les 3.500 entrades disponibles.
Per poder acollir amb garanties el Mundial, el Pavelló d'Esports ha fet millores en unes instal·lacions que no s'havien actualitzat des dels Jocs de Barcelona, quan Granollers va ser seu olímpica. Així doncs, s'ha aprofitat per remodelar els vestidors, la megafonia, els accessos i la sala vip.



És una gran sort poder tenir als millors jugadors del món al costat de casa i per aquest motiu des de  l'àrea d'Educació Física i de la secció del Fem Equip estem mirant d'organitzar un viatge per anar a veure algun partit d'aquest mundial. En breu tindreu notícies sobre aquesta sortida.

Aquí us deixo un "videoclip" de la cançó oficial d'aquest mundial "siete metros" que per tots aquells que esteu atents a les classes... sabreu que els 7 metres és un penal.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada