dijous, 26 de setembre del 2013

La campanya "Deixa de Fumar amb el Barça"

La campanya conjunta del FC Barcelona i la Comissió Europea ‘Quit Smoking with Barça-Deixa de Fumar amb el Barça’ ha estat reconeguda amb el Premi Euro Effie per la seva efectivitat en màrqueting i comunicació.

Els Premis Euro Effie volen reconèixer l’excel·lència en les comunicacions comercials amb eficàcia provada en dos o més països europeus. En aquest sentit, cal destacar que la campanya, que té com a objectiu ajudar els fumadors d’arreu d’Europa a deixar de fumar i veure els beneficis d’una vida sense fum, ha demostrat resultats tangibles amb més de 70.000 persones registrades arreu dels 27 països de la Unió Europea.

Una vida sense tabac

Recordem que aquesta campanya neix de dues iniciatives prèvies d’ambdues institucions en què aposten per una vida sense tabac i més saludable. Per un costat la campanya de la Comissió Europea ‘Ex-Smokers are Unstoppable’ (Els exfumadors són imparables), que es va posar en marxa el 2011 en els 27 països de la Unió Europea, i per l’altre la iniciativa del Club ‘Barça Sense Fum’, que des de l’1 de gener del 2012 no permet fumar dins de les instal·lacions del Club.
El Premi Euro Effie és un nou triomf per a “Deixa de fumar amb el Barça-Quit Smoking with Barça”, que a principis d’aquest mes de setembre era reconeguda per la Fundació Europea del Pulmó (ELF) i la Societat Respiratòria Europea (ERS) amb el Premi ELF 2013 per la seva contribució a millorar la salut pulmonar a Europa. Va recollir-lo, en nom de la Comissió Europea i del FC Barcelona, Despina Spanou, assessora principal del director general de Salut i Consumidors, en una cerimònia que es va celebrar ahir dimecres a Brussel·les.
El directiu responsable de l’Àrea Mèdica del FC Barcelona, Jordi Monés, ressalta com aquest premi “demostra que el missatge de la campanya ‘Deixa de Fumar amb el Barça-Quit Smoking with Barça’ està començant a tenir els efectes positius en la salut d’Europa.” I afegeix: “Al Barça creiem fermament en el nostre lema, ‘Més que un Club’, i promovem valors de respecte, salut i compromís social. ‘Deixa de Fumar amb el Barça-Quit Smoking with Barça’ ens permet viure aquest lema”.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada