diumenge, 17 de novembre del 2013

Nou Fem Equip?

Després d'acabar l'última edició del Fem Equip el curs passat, en Carles i jo mateix, ens vam reunir per tal de millorar i fer un pas més al món de l'esport. Vam adonar-nos que havíem avançat força en el nostre camí, obrir l'esport i donar l'oportunitat a tothom per la pràctica esportiva. 
Però, sobretot, vam adonar-nos que encara podíem avançar molt més, que encara no n’hi havia prou, que hi ha coses que faltaven i falten per fer.

Enguany no hem pogut crear el Fem Equip dels divendres, realment ha estat un xoc per nosaltres. Tot i això ens ha permès agafar les forces i el temps per fer aquest pas que tant ens motiva i que ens fa molta il·lusió realitzar. 


Estem treballant a poc a poc, amb constància i molta paciència, perquè volem crear una Jornada Esportiva ben diferent i amb uns objectius bastant clars. Sabem que està a les nostres mans ajudar a canviar allò que no fens agrada o que ens agradaria que fos d'una altra manera, per aquest motiu en Carles Domènech i jo mateix, Marçal Tobias volem fer la nostra petita aportació per tal de poder canviar alguna cosa. 

"Són moltes les il·lusions que cal complir i molts els somnis que esperem que algun dia es facin realitat, per aquest motiu el Fem Equip encara es viu!". 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada