dimarts, 14 de gener del 2014

Perquè tot no és futbol...

Aquí una bona notícia de l'esquiador català Ander Mirambell...

El pilot de skeleton Ander Mirambell ha aconseguit matemàticament la classificació per als Jocs Olímpics de Sochi 2014 a falta encara de l'última prova classificatòria, que tindrà lloc el proper cap de setmana a la pista austríaca de Igls. Després de les dues competicions de Copa del Món a Saint Moritz (Suïssa), en què va aconseguir la setzena i la dissetena plaça i després dels resultats de la passada nit a la Copa Intercontinental de Park City (Estats Units), el barceloní ja ha signat el seu passaport per a la seva segona participació olímpica. Mirambell, de 30 anys, intentarà millorar a la ciutat russa la 24a posició que va aconseguir a Vancouver 2010.
El primer olímpic espanyol en aquesta modalitat compleix amb els requisits d'estar entre els 60 millors del rànquing FIBT, en què ara ocupa el43é lloc amb un total de 346 punts i està dins de la llista de països amb una plaça olímpica després de la suma de les set millors competicions de l'any A més de les sis Copes del Món disputades fins ara, el barceloní té com a millor setè registre una dècima plaça a la Copa Amèrica de Calgary de principi de temporada .

2 comentaris:

  1. Home, però ja sabem que tot no és futbol... diria jo. I per cert, a veure si guanya, ja que només ens falta dominar en això i poc més, perquè gairebé tenim esportistes i equips de primer nivell a tots els tipus d'esports del món, i això vol dir que els catalans som uns molt bons esportistes i sompetidors!

    ResponElimina
  2. M'agradaria fer aquest esport perquè l'ho que he llegit m'ha semblat molt interessant.David Amella 1er ESO A

    ResponElimina