dissabte, 28 de desembre del 2013

Nova secció: Món Esportiu

Hola gent del tercer temps! Sóc en Carles Domènech.  En Marçal m'ha contractat en el seu blog com a redactor d'aquest nou espai "món esportiu", que esperem que us agradi.  

Quan tenia més o menys la vostra edat jugava a bàsquet.  Cada setmana, després del partit del dissabte o diumenge, esperava ansiosament trobar penjats els resultats de la jornada al pavelló, on hi podia veure també la classificació... a més, també feia gràcia trobar-hi els resultats dels companys del club. 

Quan els dilluns arribàvem a l'escola, els companys de la classe comentàvem com havia anat el partit.  Els de futbol t'explicaven que havien guanyat 3-2 amb dos gols del pitxitxi de l'equip després de remuntar un 0-2 en contra, o els d'hoquei patins que havien perdut a la pista del Vic, que eren els líders de la lliga i havia estat impossible fer-los un gol.  Fos com fos, tothom comentava de forma molt animada què havia passat en el seu partit setmanal.

Us preguntareu on vull anar a parar!  No us estem demanat cap crònica del partit de cada jornada, seria molta feina i ja teniu prou treballs i exàmens... el cas és que ens agradaria saber quins esports practiqueu fora de l'escola, és a dir, conèixer quin esport feu, a quina lliga jugueu i quina és la vostra trajectòria... per què? doncs per intentar crear una espècie de "facebook esportiu" en què tots els vostres companys puguin accedir amb un sol clic a la vostra lliga i veure com us va la competició.  Que aneu últims, cap problema... tothom visitarà el web per veure quan arriba la primera victòria... que sou uns cracks i opteu al liderat, perfecte! tothom estarà pendent de com acaba aquesta lliga tan emocionant!  El cas és donar a conèixer una miqueta quins esports es fan a l'escola...  quan diem esports lògicament estem parlant de tot tipus d'esport... esports d'equip i esports individuals...

A partir d'ara el vostre club de seguidors i aficionats creixerà de manera exponencial... no ens interessa que sigueu els millors, només volem que estigueu orgullosos de l'esport que practiqueu!  Clica al següent enllaç (imatge) i omple les quatre dades que es demanen! Gràcies i a gaudir de l'esport!



 Omple la fitxa amb les dades del teu esport!


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada