dijous, 20 de febrer del 2014

Futbolista multat

Avui venint  l'escola he sentit per la radio una notícia que m'ha impactat una mica. El succés està relacionat amb Jonathan Mejía, futbolista del Jaén. Aquest jugador conegut com a Jona, ha estat multat amb 2.000 euros per haver celebrat un gol contra Las Palmas aixecant-se la samarreta per mostrar un missatge solidari en el Dia Mundial contra el Càncer Infantil.
L'àrbitre Burgos Bengoetxea va descriure l'acció a l'acta del partit i el Comitè de Competició ha executat la sanció prevista a l'article 91 del Codi Disciplinari.
Aquest noi, com podeu veure a la fotografia va escriure amb boligraf un missatge amb molt de sentiment i molt emotiu, per ajudar i motivar una mica a tots aquells nens afectats per aquesta malaltia i per fer-ho... ha estat sancionat!! És increïble!!

Ara bé, un acte bastant més greu... com la  multa a
l'Atlètic de Madrid pel llançament d'un encenedor a Cristiano Ronaldo va ser de 600 euros!! I aquest acte del jugador Jonathan... 2000 euros!! La notícia parla per si sola... altre vegada una notícia futbolística veu la llum. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada